Salomon Xreid 28. juni - 30. juni 2019

Sted er ikke offentliggjort enda. Oppdatering for 2019 kommer.


Av: Bjørnar Eidsmo
Foto øverst fra Senja 2016: Foto: Mats Grimsæth - Fotograf & Eventyrer/ Salomon Xreid.

 

Du er nå kommet til Sidespors guide til Norges beste terrengløp. Mer om guiden finner du nederst i artikkelen. Leter du etter den offisielle siden for Xreid Jotunheimen?
 

Fakta om Salomon Xreid 2019

Tid: Løpsmøte torsdag 28. juni. Løpet starter fredag 29. juni.
Sted: Ukjent
Distanse: 100-120 km
Stigning: Ukjent
Pris: 2500 kr (2018)

 Fra konkurransen på Senja 2016. Foto: Hans Jørgensen/ Salomon Xreid

Fra konkurransen på Senja 2016. Foto: Hans Jørgensen/ Salomon Xreid

Grunner til å delta

Belønningen du får gjennom opplevelser i spektakulær natur gjennom et helt døgn, mestringen ved å beherske slik løping, møter med andre entusiastiske fjelløpere og sterke minner for livet.
 

Beskrivelse

Du kan løpe alene eller som lag på to til fire personer.  Løpet er tidligere arrangert over Hardangervidda, på Senja, i fjordstrøkene nord for Kristiansund og i Jotunheimen. Arrangøren legger helt klart mye i å ta deg ut i den flotteste naturen Norge kan by på.

Løypa merkes ikke. Utover god utholdenhet og et sterkt hode, krever derfor konkurransen at du kan navigere ved bruk av hjelpemidler. Til dette kan du bruke kart, GPS og klokke der du følger et spor du laster opp.

Arrangøren lager en omfattende racemanual som beskriver konkurransen og løypa i detalj.
 

Mer informasjon og påmelding


Om guiden "Norges beste konkurranser i terrengløp"

Salomon Xreid er ett av over 25 anbefalte terrengløp i denne guiden på Sidespor.net. Hensikten er å gi en oversikt over konkurranser i Norge som gir noe ekstra i form av naturopplevelser, utfordrende terreng, miljø og stemning.

Guiden håper jeg kan inspirere deg til å prøve nye konkurranser og å utforske mer av naturen gjennom løping. På flere av disse løpene er sjansen dessuten stor for at du også blir kjent med andre løpere.